Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

ceske pokrmy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Rybí pokrmy jako součást české národní identity
 (Eliška Steinerová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/jtt1z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Tradiční české a evropské pokrmy v moderní kuchyni pro žáky SOŠ
 (Michaela POLÁŠKOVÁ)

2022, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//1670sb// | Učitelství praktického vyučování a odborného výcviku / | Práce na příbuzné téma

Pokrmy na talíři všedním i svátečním, za krize i míru, aneb proměny gastronomie mezi lety 1900-1938 v českých kuchařských knihách
 (Vendula Cilečková)

2020, Diplomová práce, Fakulta filozofická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//mh1rgz// | Historické vědy / Kulturní dějiny: Gender history | Práce na příbuzné téma

TRADIČNÍ REGIONÁLNÍ POKRMY V SOUČASNÉ GASTRONOMII
 (David Erkol)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/i2awa6/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Zhodnocení systémů pro tradiční pokrmy v restauracích České republiky
 (Kateřina ČERNÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4it8pg// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Označování alergenů u pokrmů v České republice
 (Nela Luzertová)

2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/n8yc8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu
 (Tereza Hronová)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/limhq/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Ryba v české gastronomii
 (Veronika Hradilíková)

2021, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/ccq52/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Hodnocení nutričních hodnot pokrmů z čínských restaurací
 (Lucie Rejchrtová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//9g7nxa// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Příprava pokrmů v minulosti jako součást české a moravské lidové kultury
 (Kateřina Trubičková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická / Technická univerzita v Liberci

http://theses.cz/id//aqaayj// | Specializace v pedagogice / historie - humanitní studia | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)