Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

charakteristika caje

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Výroba čaje v kvalitě bio a senzorické srovnání s čaji konvenčními
 (Eva MACHÁČKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//99mbbz// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Zhodnocení senzorických vlastností zelených čajů
 (Veronika Duchoňová)

2019, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/135325 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma

Analýza postojů zákazníků ke značkám sypaných čajů
 (Lucie Chobotová)

2010, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/80021 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)