Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
charakteristika cajeKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Výroba čaje v kvalitě bio a senzorické srovnání s čaji konvenčními
(Eva MACHÁČKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//99mbbz// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení senzorických vlastností zelených čajů
(Veronika Duchoňová)2019, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/135325 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma
Analýza postojů zákazníků ke značkám sypaných čajů
(Lucie Chobotová)2010, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/80021 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma