Theses on the same topic (having an identical keyword):
cheeseKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
CONSTRAINTS OF CHEESE SMALL-SCALE PRODUCERS IN IMERETI REGION OF GEORGIA: MIDDLEMEN THE CAUSE ROOT OR NOT?
(Pacifique Ingabire)2016, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//q4lmty// | Tropické zemědělství / International Development and Agricultural Economics | Theses on a related topic
Manufacture of Selected Cheese Groups from Greece and Presence of Biogenic Amines
(Richardos-Nikolaos SALEK)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hj7lnx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Business Strategy in Cheese Manufacturing
(Lenka Marková)2011, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//gr83ms// | Economics and Management / | Theses on a related topic
Vliv směsi bílého sýra a sýra holandského typu na vlastnosti tavených sýrových omáček
(Iveta Daňková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a9wjws// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Vliv sterilačního záhřevu na jakost tavených sýrů a tavených sýrových omáček
(Marie Škubníková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1e3zpc// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Světová produkce sýrů a jejich párování v gastronomii.
(Ema Palíková)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/laeg9/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Theses on a related topic
Vliv doby prozrálostí vybraných sýrů zrajících v solném nálevu na konzistenci tavených sýrů
(Milan Bartoš)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sft5jc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv zralosti Čedaru a skladby tavících solí na konzistenci tavených sýrů
(Petr ŽÍLA)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xk1i6l// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Hygienická opatření pro sýrárnu při tradiční výrobě sýrů
(Lucie Rysová)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//lm86d0// | Veřejná správa v zemědělství a krajině / | Theses on a related topic
Význam sýrů a sýrových analogů ve výživě člověka
(Tereza Erbenová)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3jb10m// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic