Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

cheese

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 14 prací)
CONSTRAINTS OF CHEESE SMALL-SCALE PRODUCERS IN IMERETI REGION OF GEORGIA: MIDDLEMEN THE CAUSE ROOT OR NOT?
 (Pacifique Ingabire)

2016, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//q4lmty// | Tropické zemědělství / International Development and Agricultural Economics | Práce na příbuzné téma

Manufacture of Selected Cheese Groups from Greece and Presence of Biogenic Amines
 (Richardos-Nikolaos SALEK)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hj7lnx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Business Strategy in Cheese Manufacturing
 (Lenka Marková)

2011, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//gr83ms// | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma

Vliv směsi bílého sýra a sýra holandského typu na vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Iveta Daňková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a9wjws// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Světová produkce sýrů a jejich párování v gastronomii.
 (Ema Palíková)

2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/laeg9/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma

Vliv doby prozrálostí vybraných sýrů zrajících v solném nálevu na konzistenci tavených sýrů
 (Milan Bartoš)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sft5jc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv doby prozrálostí vybraných sýrů zrajících v solném nálevu na konzistenci tavených sýrů
 (Milan Bartoš)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sft5jc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv zralosti Čedaru a skladby tavících solí na konzistenci tavených sýrů
 (Petr ŽÍLA)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xk1i6l// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv doby prozrálosti vybraných sýrů švýcarského typu na konzistenci tavených sýrů s různou skladbou tavicích solí
 (Simona Maděrová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//v4k2rz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Hygienická opatření pro sýrárnu při tradiční výrobě sýrů
 (Lucie Rysová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//lm86d0// | Veřejná správa v zemědělství a krajině / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 14 prací)