Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

cheese analog

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Faktory ovlivňující jakost tavených sýrových omáček
 (Lenka Hudečková)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kuumwp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku pektinů a vybraných monosacharidů na vybrané charakteristiky tavených sýrů
 (Barbora VOLDÁNOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a0rrbc// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)