Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
cheese culturesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Optimalizace výroby čerstvých sýrů s využitím symbiotických kultur
(Terezie Husarová)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//p3vsf0// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Polotvrdé sýry s odlišnými kulturami
(Kamila Pechtorová)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//w7u8je// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Možnosti snížení obsahu biogenních aminů během zrání sýrů použitím protektivní kultury
(Barbora Řezníčková)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//h9q6oy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma