Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
cheese in gastronomyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Světová produkce sýrů a jejich párování v gastronomii.
(Ema Palíková)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/laeg9/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
Sýry v gastronomii
(Igor Kuznetcov)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13145/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Uplatnění sýrů v současné gastronomii
(Eva Kauerová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/7252/vsh_b_b2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Kulturthema Essen - Gastronomie im Kanton Graubünden
(Kristýna Roušarová)2021, Bakalářská práce, Fakulta filozofická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//jmt17c// | Filologie / Německý jazyk pro odbornou praxi | Práce na příbuzné téma
Sýry v gastronomii a enogastronomii
(Lucie Lhotská)2014, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//s656pj// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma