Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

cheese in gastronomy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Světová produkce sýrů a jejich párování v gastronomii.
 (Ema Palíková)

2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/laeg9/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma

Sýry v gastronomii
 (Igor Kuznetcov)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13145/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Uplatnění sýrů v současné gastronomii
 (Eva Kauerová)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/7252/vsh_b_b2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Kulturthema Essen - Gastronomie im Kanton Graubünden
 (Kristýna Roušarová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta filozofická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//jmt17c// | Filologie / Německý jazyk pro odbornou praxi | Práce na příbuzné téma

Sýry v gastronomii a enogastronomii
 (Lucie Lhotská)

2014, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//s656pj// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma