Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

cheese production

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Světová produkce sýrů a jejich párování v gastronomii.
 (Ema Palíková)

2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/laeg9/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Theses on a related topic

Využití mikrobiální transglutaminasy při výrobě sýrů
 (Boris Leshko)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//m2pvie// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Ekonomická efektivnost automatizace výroby sýrů Parenica.
 (Dušan Strašil)

2022, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2toq2t// | Veřejná správa a regionální rozvoj - k.s. Šumperk / | Theses on a related topic

Vliv modifikace bílkovin mikrobiální transglutaminasou na výrobu sýrů
 (Kateřina Ábelová)

2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//4t6i4u// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Využití transglutaminázy při výrobě tvarohu
 (Pavel Vintr)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3fmuop// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Theses on a related topic

Vliv složení a kvality kozího mléka na technologii výroby sýrů
 (Hana Konečná)

2016, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kjdnxe// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Theses on a related topic

Mikrobiologická kvalita mléka pro výrobu sýrů
 (Jan Korous)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//34pwmc// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Theses on a related topic

Možnosti využití vybraných hydrokoloidů a směsí různých fosforečnanů při výrobě tavených sýrů
 (Gabriela NAGYOVÁ)

2014, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9afu3b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic