Theses on the same topic (having an identical keyword):
cheese productionKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Světová produkce sýrů a jejich párování v gastronomii.
(Ema Palíková)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/laeg9/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Theses on a related topic
Využití mikrobiální transglutaminasy při výrobě sýrů
(Boris Leshko)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//m2pvie// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Ekonomická efektivnost automatizace výroby sýrů Parenica.
(Dušan Strašil)2022, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2toq2t// | Veřejná správa a regionální rozvoj - k.s. Šumperk / | Theses on a related topic
Vliv modifikace bílkovin mikrobiální transglutaminasou na výrobu sýrů
(Kateřina Ábelová)2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//4t6i4u// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Využití transglutaminázy při výrobě tvarohu
(Pavel Vintr)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3fmuop// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Theses on a related topic
Vliv složení a kvality kozího mléka na technologii výroby sýrů
(Hana Konečná)2016, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kjdnxe// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Theses on a related topic
Mikrobiologická kvalita mléka pro výrobu sýrů
(Jan Korous)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//34pwmc// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Theses on a related topic
Možnosti využití vybraných hydrokoloidů a směsí různých fosforečnanů při výrobě tavených sýrů
(Gabriela NAGYOVÁ)2014, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9afu3b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic