Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

cheesemaking

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Jakostní parametry dlouhozrajících sýrů v průběhu výrobního procesu a zrání sýrů
 (Zuzana Leischnerová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7afqe7// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Alkalická fosfatáza jako indikátor tepelného ošetření mléka pro výrobu sýrů
 (Hana Malínská)

2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//kwx35d// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma