Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
cheesemakingKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Jakostní parametry dlouhozrajících sýrů v průběhu výrobního procesu a zrání sýrů
(Zuzana Leischnerová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7afqe7// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Alkalická fosfatáza jako indikátor tepelného ošetření mléka pro výrobu sýrů
(Hana Malínská)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//kwx35d// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma