Theses on the same topic (having an identical keyword):
cheesesKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Technologie výroby a kvalitativní parametry sýrů parmezánového typu
(Sára Karpsteinová)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ajgybm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Jakostní parametry dlouhozrajících sýrů v průběhu výrobního procesu a zrání sýrů
(Zuzana Leischnerová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7afqe7// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Vliv Furcellaranu na konzistenci roztíratelných tvarohových sýrů
(Markéta Suchánková)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xx68zg// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Sledování změn mikrobioty sýrů během skladování
(Matyáš Olšák)2024, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//c855eh// | Biochemie a biotechnologie / | Theses on a related topic
Využití molekulárně-biologických metod při sledování diverzity mikroflóry přírodních sýrů s rozdílným obsahem tuku
(Michaela Křenková)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7unnd3// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic