Theses on the same topic (having an identical keyword):

cheeses

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 25 theses)
Distribuce molárních frakcí kaseinu u pařených sýrů
 (Natalia Vladimirovna ONIPCHENKO)

2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1i30l7// | Chemie a technologie potravin / Food Technology | Theses on a related topic

Technologie výroby čerstvých nezrajících sýrů
 (Růžena Vávrová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//1xfrzw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Sýry typu "Pasta-Filata"
 (Marie Chvatíková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//iswp9p// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Možnosti charakterizace alternativních náhrad tuků v sýrech
 (Šimon Košárek)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ofmvfo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Texturní a barevné vlastnosti sýrů ošetřených extracelulárními enzymy
 (Jana Jašková)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2hvi17// | Potravinářství a výživa člověka / | Theses on a related topic

Analýza vybraných ukazatelů kvality mléka a jejich vliv na výtěžnost a senzorické vlastnosti čerstvých sýrů
 (Michaela PLONER)

2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ajs3y0// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Vliv přímého a nepřímého záhřevu na konzistenci tavených sýrů
 (Tomáš Minařík)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4dq33e// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Obsah biologicky aktivních aminů v průběhu skladování u vybraných druhů zrajících sýrů
 (Simona HYBŠOVÁ)

2020, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//x8s8fh// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Theses on a related topic

Sýry typu "Pasta-Filata"
 (Marie Chvatíková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//iswp9p// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Jakostní parametry dlouhozrajících sýrů v průběhu výrobního procesu a zrání sýrů
 (Zuzana Leischnerová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7afqe7// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 25 theses)