Theses on the same topic (having an identical keyword):
cheesesKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Distribuce molárních frakcí kaseinu u pařených sýrů
(Natalia Vladimirovna ONIPCHENKO)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1i30l7// | Chemie a technologie potravin / Food Technology | Theses on a related topic
Vliv přímého a nepřímého záhřevu na konzistenci tavených sýrů
(Tomáš Minařík)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4dq33e// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv receptury a délky zrání na obsah polyaminů ve zrajících sýrech
(Andrea Kolková)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//gcqsaz// | Potravinářství a výživa člověka / | Theses on a related topic
Vliv receptury a délky zrání na obsah polyaminů ve zrajících sýrech
(Andrea Kolková)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//gcqsaz// | Potravinářství a výživa člověka / | Theses on a related topic
Sýry a jejich jakost v závislosti na použitém syřidle
(Josefína Bujnovská)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ihlz79// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Technologie výroby bílých sýrů v solném nálevu
(Dominika Mištová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ky7idt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Sýry typu "Pasta-Filata"
(Marie Chvatíková)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//iswp9p// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Mikrostruktura a viskoelastické vlastnosti tavených sýrů s náhradami tavicích solí
(Jolana Dostálová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//lx01jm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Možnosti charakterizace alternativních náhrad tuků v sýrech
(Šimon Košárek)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ofmvfo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Jakostní parametry dlouhozrajících sýrů v průběhu výrobního procesu a zrání sýrů
(Zuzana Leischnerová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7afqe7// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic