Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

cheeses

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 23 theses)
Distribuce molárních frakcí kaseinu u pařených sýrů
 (Natalia Vladimirovna ONIPCHENKO)

2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1i30l7// | Chemie a technologie potravin / Food Technology | Theses on a related topic

Vliv přímého a nepřímého záhřevu na konzistenci tavených sýrů
 (Tomáš Minařík)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4dq33e// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv receptury a délky zrání na obsah polyaminů ve zrajících sýrech
 (Andrea Kolková)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//gcqsaz// | Potravinářství a výživa člověka / | Theses on a related topic

Vliv receptury a délky zrání na obsah polyaminů ve zrajících sýrech
 (Andrea Kolková)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//gcqsaz// | Potravinářství a výživa člověka / | Theses on a related topic

Sýry a jejich jakost v závislosti na použitém syřidle
 (Josefína Bujnovská)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ihlz79// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Technologie výroby bílých sýrů v solném nálevu
 (Dominika Mištová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ky7idt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Sýry typu "Pasta-Filata"
 (Marie Chvatíková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//iswp9p// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Mikrostruktura a viskoelastické vlastnosti tavených sýrů s náhradami tavicích solí
 (Jolana Dostálová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//lx01jm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Možnosti charakterizace alternativních náhrad tuků v sýrech
 (Šimon Košárek)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ofmvfo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Jakostní parametry dlouhozrajících sýrů v průběhu výrobního procesu a zrání sýrů
 (Zuzana Leischnerová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7afqe7// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 23 theses)