Theses on the same topic (having an identical keyword):
chemicka sterilaceKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Změny jakosti tavených sýrů v důsledku sterilačního záhřevu
(Alena Kratochvílová)2024, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3n58b7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv přídavku hydrokoloidů na vybrané parametry ochucených sterilovaných tavených sýrů
(Veronika Holšteinová)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//k98h2l// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Soudobé metody konzervace ovocných štáv
(Martin KOS)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//lqg1yq// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Možnosti maskování vařivé příchutě ve sterilovaných tavených sýrech
(Radoslav Šenk)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ajau8v// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Vliv skladování na jakost sterilovaných tavených sýrů s příchutí
(Anna Sklenaříková)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ka146s// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Vliv sterilačního záhřevu na jakost paštik
(Markéta Družbík)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ha2c1f// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv sterilačního záhřevu na jakost tavených sýrů a tavených sýrových omáček
(Marie Škubníková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1e3zpc// | Technologie potravin / | Theses on a related topic