Theses on the same topic (having an identical keyword):

chemicka sterilace

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Změny jakosti tavených sýrů v důsledku sterilačního záhřevu
 (Alena Kratochvílová)

2024, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3n58b7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv přídavku hydrokoloidů na vybrané parametry ochucených sterilovaných tavených sýrů
 (Veronika Holšteinová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//k98h2l// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Soudobé metody konzervace ovocných štáv
 (Martin KOS)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//lqg1yq// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Možnosti maskování vařivé příchutě ve sterilovaných tavených sýrech
 (Radoslav Šenk)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ajau8v// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Vliv skladování na jakost sterilovaných tavených sýrů s příchutí
 (Anna Sklenaříková)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ka146s// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Vliv sterilačního záhřevu na jakost paštik
 (Markéta Družbík)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ha2c1f// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv sterilačního záhřevu na jakost tavených sýrů a tavených sýrových omáček
 (Marie Škubníková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1e3zpc// | Technologie potravin / | Theses on a related topic