Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

chemicke a nutricni slozeni

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Chemické a nutriční hodnoty masa jatečných zvířat a změny masa v průběhu zrání a skladování
 (Jan JELÍNEK)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//22gro5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Jakost, pozitiva a negativa konzumace sladkovodních a mořských ryb
 (Jitka Lukášová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fstj7e// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Výroba tofu a jeho nutriční aspekty
 (Andrea Krejsová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//dquclh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Slepičí vejce a jejich obecné, funkční a nutriční vlastnosti
 (Miloslav PECH)

2024, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//d941do// | Zemědělské biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti ovčího masa
 (Jana Ryvolová)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hjg8ez// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

INOVACE V OBLASTI PŘÍPRAVY POKRMŮ ZE SKOPOVÉHO MASA A JEHO NUTRIČNÍ VÝZNAM
 (Kristýna Štohandlová)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/jy9ct5/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Vliv ochucující složky na fyzikálně-chemické, senzorické a mikrobiologické vlastnosti kozího jogurtu
 (Tomáš Krejča)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//u6reod// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Kerblík - jeho biologická charakteristika a možnosti celoročního pěstování
 (Jana TŘÍLETÁ)

2019, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//a0m627// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Práce na příbuzné téma

Nutriční a kulinářská úprava masa sladkovodních ryb
 (Monika Strašáková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//s43nrt// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Dědičné a nedědičné faktory ovlivňující kvalitu sójového oleje
 (Tereza Mošová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//p0eepd// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)