Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
chemie potravinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití předpřipravených potravin pro stravování obyvatelstva v krizových stavech
(Jana Hrudová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//tz9ds1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití bylinných silic při konzervaci potravin
(Jana Vlčková)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//gpkprv// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Nabídka potravin pro celiaky a jejich uplatnění při každodenním stravování
(Šárka Janečková)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hejkn9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Zpracování šípků do potravin
(Dáša Jiroušová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//v4d3ix// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Náboženské zvyklosti v konzumaci potravin
(Tomáš Huška)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//h7x607// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Nové trendy vývoje geneticky modifikovaných potravin a surovin
(Kristýna Šimáková)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//abivib// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Kvalita potravin
(Ondřej Vacula)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//stami1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Údržnost "raw" potravin
(Pavla Bočková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//x7yiiy// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Aplikace lišejníku islandského jako netradiční suroviny potravin
(Adéla Petrůjová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//71cjmb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení způsobů označování obalů potravin na českém trhu
(Denisa Němcová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//b5onft// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma