Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
chemie potravinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Antibiotická rezistence u stafylokoků izolovaných z potravin
(Dominika Pileková)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3wz8r7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Analýza sloučenin fosforu jako konzervantů a reziduí v produktech potravinářské chemie pomocí 31P NMR spektroskopie
(Martina Svitáková)2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//igev15// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Vznik akrylamidu v potravinách během tepelného zpracování potravin
(Veronika Michalíková)2015, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//7x5mdi// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Hmyzí produkty jako surovina pro výrobu potravin
(Veronika Božena Hendrychová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ufaoqf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití obilovin a luštěnin při výrobě potravin pro vegetariány
(Jakub Vybíral)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//eeztq3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití netradičních olejů při výrobě potravin
(Jana Kalová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//41h2ic// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Charakterizace rostlinné složky vybraných potravin pomocí technik molekulární biologie a instrumentálních metod
(Martin Tomíšek)2020, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//wmwhnz// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma