Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

chia

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Změna jakosti muffinů přídavkem chia semen
 (Jana Peňáková)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//76bl28// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Comparative Analysis of Silk Proteins and Discovery of Novel Sericin Gene in Lepidopteran Moths
 (Bulah Chia-Hsiang WU)

2023, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//e4k0db// | Molekulární a buněčná biologie / Molekulární a buněčná biologie a genetika | Práce na příbuzné téma

Missed pays in carbonate reservoirs
 (Rawchi CHIA ALI)

2023, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//wtg3x0// | Petroleum Engineering / | Práce na příbuzné téma

Chia semínka jako zdroj antioxidantů a esenciálních mastných kyselin
 (Kristýna Vitoušová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//rpfslt// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Kompozitní mouky a pečivo s přídavky produktů ze zlatého lnu, chia a bazalky
 (Jana Šedivá)

2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//loscta// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Kompozitní mouky a sušenky s přídavky produktů z hnědého lnu, chia a bazalky
 (Aneta Frydrychová)

2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//fnyvok// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Reologické vlastnosti Pistacia lentiscus var. Chia (mastichová guma) ve vybraných potravinových systémech
 (Kateřina Štěpánková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//tw8bq6// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Rheologické vlastnosti fermentovaných mléčných výrobků z kozího mléka
 (Dominika Ziková)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//j0qqot// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Rostlinná semena - možný zdroj nutričně významných látek
 (Jan Obdržálek)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//s64iw9// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma