Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
chiaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Změna jakosti muffinů přídavkem chia semen
(Jana Peňáková)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//76bl28// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Comparative Analysis of Silk Proteins and Discovery of Novel Sericin Gene in Lepidopteran Moths
(Bulah Chia-Hsiang WU)2023, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//e4k0db// | Molekulární a buněčná biologie / Molekulární a buněčná biologie a genetika | Práce na příbuzné téma
Missed pays in carbonate reservoirs
(Rawchi CHIA ALI)2023, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//wtg3x0// | Petroleum Engineering / | Práce na příbuzné téma
Chia semínka jako zdroj antioxidantů a esenciálních mastných kyselin
(Kristýna Vitoušová)2017, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//rpfslt// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Kompozitní mouky a pečivo s přídavky produktů ze zlatého lnu, chia a bazalky
(Jana Šedivá)2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//loscta// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Kompozitní mouky a sušenky s přídavky produktů z hnědého lnu, chia a bazalky
(Aneta Frydrychová)2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//fnyvok// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Reologické vlastnosti Pistacia lentiscus var. Chia (mastichová guma) ve vybraných potravinových systémech
(Kateřina Štěpánková)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//tw8bq6// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Rheologické vlastnosti fermentovaných mléčných výrobků z kozího mléka
(Dominika Ziková)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//j0qqot// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Rostlinná semena - možný zdroj nutričně významných látek
(Jan Obdržálek)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//s64iw9// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma