Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
chicken meatKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kvantitativní analýza kuřecího masa v masných výrobcích pomocí qPCR
(Ondřej Krupa)2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//9859ts// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma
Broiler Welfare and the Consumer: Explaining the Citizen-consumer Gap in the Netherlands.
(Emmi Suvaal)2020, Diplomová práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/siygt/ | Mezinárodní teritoriální studia / Evropské vládnutí | Práce na příbuzné téma
Vliv zbytků po zpracování technického konopí na senzorickou kvalitu kuřecího masa
(Tomáš Macek)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0ya64k// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Vliv výlisků ostropestřece mariánského v krmné směsi brojlerových kuřat na sensorickou jakost masa
(Kateřina Sedláčková)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4adul1// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Produkce kuřecího masa v odlišných systémech chovu
(Leontýna Bláhová)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//m6eho8// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Vliv krmiva na senzorickou jakost brojlerových kuřat
(Renata Vybíralová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9l1gid// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlpyvňujúce kvalitu kuracieho mäsa
(Paula Krajčiová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//a9vmg3// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Možnost prodloužení úchovy čerstvého kuřecího masa pomocí silic enkapsulovaných do jílových nanočástic
(Zuzana Vojtíšková)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//4idlb8// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma