Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

chicken meat

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Kvantitativní analýza kuřecího masa v masných výrobcích pomocí qPCR
 (Ondřej Krupa)

2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//9859ts// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma

Broiler Welfare and the Consumer: Explaining the Citizen-consumer Gap in the Netherlands.
 (Emmi Suvaal)

2020, Diplomová práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/siygt/ | Mezinárodní teritoriální studia / Evropské vládnutí | Práce na příbuzné téma

Vliv zbytků po zpracování technického konopí na senzorickou kvalitu kuřecího masa
 (Tomáš Macek)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0ya64k// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Produkce kuřecího masa v odlišných systémech chovu
 (Leontýna Bláhová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//m6eho8// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma

Vliv výlisků ostropestřece mariánského v krmné směsi brojlerových kuřat na sensorickou jakost masa
 (Kateřina Sedláčková)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4adul1// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Možnost prodloužení úchovy čerstvého kuřecího masa pomocí silic enkapsulovaných do jílových nanočástic
 (Zuzana Vojtíšková)

2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//4idlb8// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv krmiva na senzorickou jakost brojlerových kuřat
 (Renata Vybíralová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9l1gid// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlpyvňujúce kvalitu kuracieho mäsa
 (Paula Krajčiová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//a9vmg3// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma