Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
chlebKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mykologické aspekty běžného a bio chleba
(Aneta Kremová)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//4p9jiz// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Hydrotermická úprava luštěnin pro výrobu speciálních celozrnných chlebů
(Lucie Gebrtová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//nxwgvv// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení environmentálních dopadů výroby chleba metodou LCA
(Anna Kučerová)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologie ochrany prostředí / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//t31svc// | Ekotoxikologie a environmentální analýza / | Práce na příbuzné téma
Vliv přidaných sacharidů na kvalitu cereálního kvasu a kvasového chleba
(Olga Stoklásková)2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//gbmo8s// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma