Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
chlebaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Technologie výroby kváskového jáhlovo-batátového chleba
(Simona Bobulová)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dajdgf// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv přidaných sacharidů na kvalitu cereálního kvasu a kvasového chleba
(Olga Stoklásková)2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//gbmo8s// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Hydrotermická úprava cizrny pro výrobu speciálních druhů chleba
(Lucie Gebrtová)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//bgbb5a// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení environmentálních dopadů výroby chleba metodou LCA
(Anna Kučerová)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologie ochrany prostředí / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//t31svc// | Ekotoxikologie a environmentální analýza / | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby kváskového jáhlovo-batátového chleba
(Simona Bobulová)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mwt0np// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Chleba a krev
(Jan REJHOLEC)2022, Bakalářská práce, Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//2qe6u9// | Výtvarná umění / Ilustrace a grafika, specializace Komiks a ilustrace pro děti | Práce na příbuzné téma
Mykologické aspekty běžného a bio chleba
(Aneta Kremová)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//4p9jiz// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Porovnání sortimentu chleba a jeho složení v menších prodejnách a supermarketech
(Monika Nárožná)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//olv2cn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení bezlepkového chleba s přídavkem vlákniny
(Helena Pernicová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//f0pioi// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Možnosti uplatnění netradičních surovin při výrobě chleba a pečiva
(Jakub Prokop)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sb1n4y// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma