Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

chmel otacivy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)
Technologie pěstování chmele (Humulus lupulus L.). Vliv elicitorů na výnos a kvalitu produktu. Jeho potravinářské a nepotravinářské využití.
 (Petra HAŠKOVCOVÁ)

2016, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ziuj7p// | Zemědělství / Agroekologie | Práce na příbuzné téma

Porovnání analytických metod stanovení obsahu hořkých kyselin ve chmelu (Humulus lupulus; Cannabaceae)
 (Václav Žatecký)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//cu73ho// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Možnosti využití přírodních látek rostlinného původu proti vybraným škůdcům chmele
 (Sabina Buriancová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//40nfm1// | Fytotechnika / Rostlinná produkce | Práce na příbuzné téma

Vliv vodního stresu na vodní provoz, fotosyntézu a fluorescenci chlorofylů u chmele.
 (Tomáš Drahota)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//mtlp3k// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)