Theses on the same topic (having an identical keyword):
chocolateKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Using Roald Dahl´s Charlie and the Chocolate Factory in ELT
(Petr Šlemenda)2011, Diplomová práce, Fakulta filozofická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//ou469h// | Učitelství pro základní školy / Učitelství anglického jazyka | Theses on a related topic
Economic Analysis of Chocolate Market in the Czech Republic
(Petra Jovbaková)2013, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//id3486// | Economics and Management / | Theses on a related topic
História a vývoj čokolády v súčasnej gastronomii
(Katarína Černajová)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/7169/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic
Proizvoditeli shokolada v CHeshskih zemlyah
(Oleksandra VELYCHKO)2022, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//o6613e// | Filologie / Ruština ve sféře podnikání | Theses on a related topic
Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
(Veronika Svejkovská)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13581/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic
Postava Willyho Wonky v knize Karlík a továrna na čokoládu Roalda Dahla a rozdíly v ztvárnění této role ve filmových adaptacích Pan Wonka a jeho čokoládovna (1971) a Karlík a továrna na čokoládu (2005)
(Marie KUŠNIRIKOVÁ)2015, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//fmv68t// | Filologie / Anglická filologie - Německá filologie | Theses on a related topic
Komparace čokolád vyrobených metodou "bean to bar" s běžně dostupnými čokoládovými výrobky
(Anna Borovcová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/yp5xs/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Historie čokolády a její postavení v současné gastronomii
(Katsiaryna Ivanova)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12261/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Adjektivische und partizipiale Attribute auf Webseiten von Schokoladenherstellern.
(Tereza Škrobánková)2020, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/cjh97/ | Filologie / Němčina pro školskou praxi | Theses on a related topic
Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád
(Mariia Kaliuzhnaia)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/jorj9/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic