Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

chocolate

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Using Roald Dahl´s Charlie and the Chocolate Factory in ELT
 (Petr Šlemenda)

2011, Diplomová práce, Fakulta filozofická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//ou469h// | Učitelství pro základní školy / Učitelství anglického jazyka | Práce na příbuzné téma

Economic Analysis of Chocolate Market in the Czech Republic
 (Petra Jovbaková)

2013, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//id3486// | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma

História a vývoj čokolády v súčasnej gastronomii
 (Katarína Černajová)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/7169/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Proizvoditeli shokolada v CHeshskih zemlyah
 (Oleksandra VELYCHKO)

2022, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//o6613e// | Filologie / Ruština ve sféře podnikání | Práce na příbuzné téma

Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
 (Veronika Svejkovská)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13581/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Historie čokolády a její postavení v současné gastronomii
 (Katsiaryna Ivanova)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12261/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Komparace čokolád vyrobených metodou "bean to bar" s běžně dostupnými čokoládovými výrobky
 (Anna Borovcová)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/yp5xs/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Adjektivische und partizipiale Attribute auf Webseiten von Schokoladenherstellern.
 (Tereza Škrobánková)

2020, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/cjh97/ | Filologie / Němčina pro školskou praxi | Práce na příbuzné téma

Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád
 (Mariia Kaliuzhnaia)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/jorj9/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)