Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

chocolate

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Formas literarias no convencionales: el caso de las recetas de cocina en Como agua para chocolate de Laura Esquivel
 (Hana ŠRUBAŘOVÁ)

2023, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//amm62r// | Španělská filologie / | Práce na příbuzné téma

Printed Chocolate Advertising: Discourse Analysis
 (Anna Mabbettová)

2010, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/lmv9m/ | Specializace v pedagogice / Lektorství cizího jazyka - anglický jazyk | Práce na příbuzné téma

The Individual Style of a Literary Translator. Jaroslav Kořán and His Translations of A Confederacy of Dunces, Charlie and the Chocolate Factory and The Sirens of Titan
 (Zuzana Klimecká)

2010, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/hzcuv/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství anglického jazyka a literatury pro střední školy | Práce na příbuzné téma

Chocolate Confectionery market analysis - United Kingdom
 (Alexandra Kiš Bandiová)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/48641 | Ekonomika a management / International Management | Práce na příbuzné téma

Application of the Marketing Analysis Tools for Launch New Product to the Chocolate Market.
 (Martin Tomáš)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola podnikání a práva, a.s. / Vysoká škola podnikání a práva

http://theses.cz/id//pkrl1m// | Ekonomika a management / Podnikání | Práce na příbuzné téma

Using Roald Dahl´s Charlie and the Chocolate Factory in ELT
 (Petr Šlemenda)

2011, Diplomová práce, Fakulta filozofická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//ou469h// | Učitelství pro základní školy / Učitelství anglického jazyka | Práce na příbuzné téma

História a vývoj čokolády v súčasnej gastronomii
 (Katarína Černajová)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/7169/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Proizvoditeli shokolada v CHeshskih zemlyah
 (Oleksandra VELYCHKO)

2022, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//o6613e// | Filologie / Ruština ve sféře podnikání | Práce na příbuzné téma

Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
 (Veronika Svejkovská)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13581/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)