Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

chocolate bar

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Komparace čokolád vyrobených metodou "bean to bar" s běžně dostupnými čokoládovými výrobky
 (Anna Borovcová)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/yp5xs/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Komparace čokolád vyrobených metodou "Bean to Bar"
 (Barbora Křížková)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/sgb6r/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Uvedení nové čokoládové tyčinky na český trh a její marketingová podpora
 (Vojtěch Kubricht)

2017, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/79018 | Ekonomika a management / Management | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu tuku na smáčivost a povrchovou energii čokolády
 (Helena Žižková)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wt6w2h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma