Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
chocolate barKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Komparace čokolád vyrobených metodou "bean to bar" s běžně dostupnými čokoládovými výrobky
(Anna Borovcová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/yp5xs/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Komparace čokolád vyrobených metodou "Bean to Bar"
(Barbora Křížková)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/sgb6r/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Uvedení nové čokoládové tyčinky na český trh a její marketingová podpora
(Vojtěch Kubricht)2017, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/79018 | Ekonomika a management / Management | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu tuku na smáčivost a povrchovou energii čokolády
(Helena Žižková)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wt6w2h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma