Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
chocolate confectioneryKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Chocolate Confectionery market analysis - United Kingdom
(Alexandra Kiš Bandiová)2015, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/48641 | Ekonomika a management / International Management | Práce na příbuzné téma
Optimalizace kapitálové struktury vybraných společností zabývajících se výrobou čokolády a cukrovinek
(Lucie Köcherová)2023, Diplomová práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/ukpes/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Chování spotřebitelů na trhu s čokoládou a čokoládovými cukrovinkami v České republice
(Ingrid Oboňová)2019, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//iwicz7// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma
Čokoládové cukrovinky a jejich specifické vlastnosti
(Agáta Uchytilová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//pjy7jd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti výroby čokoládových cukrovinek
(Štěpánka Pastorková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//rnp46c// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení čokoládové cukrovinky obohacené složkami zvyšujícími nutriční hodnotu
(Kateřina Zítková)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//xdor8z// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Dynamika změn kvality čokoládových cukrovinek v průběhu skladování
(Veronika Rumíšková)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//uln4m2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv podmínek skladování a způsobu výroby čokoládových cukrovinek na vznik a vývoj tukového a cukerného výkvětu
(Lenka Machálková)2019, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//v1ited// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma
Estery MCPD a glycidolu – toxické procesní kontaminanty palmového a dalších rostlinných olejů v čokoládových cukrovinkách
(Aneta Walterová)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//9gifxb// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma