Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

chocolate confectionery

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Chocolate Confectionery market analysis - United Kingdom
 (Alexandra Kiš Bandiová)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/48641 | Ekonomika a management / International Management | Práce na příbuzné téma

Optimalizace kapitálové struktury vybraných společností zabývajících se výrobou čokolády a cukrovinek
 (Lucie Köcherová)

2023, Diplomová práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/ukpes/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Chování spotřebitelů na trhu s čokoládou a čokoládovými cukrovinkami v České republice
 (Ingrid Oboňová)

2019, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//iwicz7// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma

Čokoládové cukrovinky a jejich specifické vlastnosti
 (Agáta Uchytilová)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//pjy7jd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti výroby čokoládových cukrovinek
 (Štěpánka Pastorková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//rnp46c// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv podmínek skladování a způsobu výroby čokoládových cukrovinek na vznik a vývoj tukového a cukerného výkvětu
 (Lenka Machálková)

2019, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//v1ited// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma

Hodnocení čokoládové cukrovinky obohacené složkami zvyšujícími nutriční hodnotu
 (Kateřina Zítková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//xdor8z// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Dynamika změn kvality čokoládových cukrovinek v průběhu skladování
 (Veronika Rumíšková)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//uln4m2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Dynamika změn kvality čokoládových cukrovinek v průběhu skladování
 (Veronika Rumíšková)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//uln4m2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma