Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
chocolate pralines.Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv receptury a technologie výroby na kvalitu čokoládových cukrovinek
(Veronika Šafránková)2024, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ica2nr// | Technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma
Výuková opora pro žáky oboru vzdělání Cukrář
(Petr Kolský)2017, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ec3g6/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma
Marketingový výzkum v praxi
(Jan Cikrt)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut – AMBIS
• https://is.ambis.cz/th/fnujs/ | Ekonomika a management / Ekonomika a management malého a středního podnikání | Práce na příbuzné téma