Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

chocolate production

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 15 prací)
Vliv podmínek skladování a způsobu výroby čokoládových cukrovinek na vznik a vývoj tukového a cukerného výkvětu
 (Lenka Machálková)

2019, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//v1ited// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma

Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád
 (Marek OLŠANSKÝ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3mp855// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Kakaové boby jako surovina pro výrobu čokolády.
 (Alena BEŇADIKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//up0d0e// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Výroba a vlastnosti čokoládových polev
 (Petra HŘIBOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wvmm7x// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Kakao a jeho použití při výrobě hořké čokolády.
 (David ZEMÁNEK)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xtk7k9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 15 prací)