Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
chocolate productsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Hodnocení kvality a autenticity čokoládových výrobků
(Martina Hraničková)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//n61imu// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Adjektivische und partizipiale Attribute auf Webseiten von Schokoladenherstellern.
(Tereza Škrobánková)2020, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/cjh97/ | Filologie / Němčina pro školskou praxi | Práce na příbuzné téma
Analytické a senzorické hodnocení čokoládových výrobků
(Lenka BARTOŠKOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//igvdxm// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení a vady čokoládových výrobků
(Dušan UHEREK)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9iri8z// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Komunikační plán Čokoládovny Troubelice se zaměřením na konkrétní produkty a B2C trh
(Aneta Wezdenková)2015, Bakalářská práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ux3n3a// | Ekonomika a management / Marketing | Práce na příbuzné téma