Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
cholekalciferolKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Význam vitaminu D a vápníku ve výživě člověka
(Magdaléna Bártová)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//fi7whu// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Vliv vitaminu D na kompenzaci diabetes mellitus
(Tereza Strádalová)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//etqjjb// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Nejvýznamnější potravinové zdroje lipofilních vitaminů
(Simona Šafránková)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//9t66je// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma