Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

chutove latky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Chuťové látky v potravinářském průmyslu
 (Nikola Vrtalová)

2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//aa5dha// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

Chuťové látky máku a sezamu
 (Kateřina Pecková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//dyz16z// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Přírodní chuťové látky v potravinách
 (Jana Kristková)

2011, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//70h3j4// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Významné výživové látky v cibulové zelenině
 (Radek MIKLAS)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6hxg8u// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Vliv chemické struktury vonných a chuťových látek na organoleptické vlastnosti potravin
 (Michaela Dvořáková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//74jlyt// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Bioaktivní látky kořenové zeleniny
 (Věra CHALUPOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//osqff4// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Změny bioaktivních a senzoricky významných látek révových vín v průběhu skladování
 (Lukáš Snopek)

2019, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dmcuyf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Volatilní látky charakteristické pro vína zrající v sudech barrique a jeho alternativách
 (Vít Esterka)

2018, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//me94me// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Stanovení polyfenolických látek v rostlinách
 (Petra Elefantová)

2010, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/w03v4/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Analýza senzoricky aktivních látek bylin
 (Barbara STONAWSKÁ)

2007, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//24sorq// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma