Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

cider

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Preference vybrané skupiny spotřebitelů ve spotřebě produktů cider a radler
 (Martin Pikl)

2018, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3ccixt// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Práce na příbuzné téma

John Irving - the Cider House Rules ( Translation and Analysis)
 (Hana Balíková)

2007, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/tgkd1/ | Specializace v pedagogice / Pedagogické asistentství anglického jazyka a literatury pro základní školy | Práce na příbuzné téma

CIDER z České Kanady - analýza možností výroby specifického produktu
 (Martin Košťál)

2011, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/33775 | Ekonomika a management / Management | Práce na příbuzné téma

Analýza potenciálu produktu Hot Cider Mix společnosti Pivovar ZUBR a. s.
 (Tomáš Klein)

2014, Bakalářská práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zf5wpo// | Ekonomika a management / Marketing | Práce na příbuzné téma

Cider - technologie výroby a průzkum informovanosti
 (David URBÁNEK)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//j5t0g5// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Analýza postojů spotřebitelů ke značce na trhu ciderů
 (Veronika Kurtinová)

2024, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/152819 | Marketing a obchod / | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby cideru a jeho význam v potravinářství
 (Hana Štefanová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//4m7wk8// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv parametrů fermentace na složení a senzorické vlastnosti cideru
 (Ondřej Findura)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//sqdlmw// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Odrůdy a technologické postupy výroby cidrů a perry.
 (Sára Malečková)

2021, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//k0goss// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

Modernizace a stanovení energetických charakteristik pístového kompresoru používaného pro výrobu jablečného moštu
 (Adam Szarzec)

2022, Diplomová práce, Fakulta strojní / VŠB – Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/148236 | Energetické stroje a zařízení / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)