Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ciderKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Technologie výroby zkvašeného jablečného moštu typu cider
(Marek Kubáň)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1kxv6o// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
John Irving - the Cider House Rules ( Translation and Analysis)
(Hana Balíková)2007, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/tgkd1/ | Specializace v pedagogice / Pedagogické asistentství anglického jazyka a literatury pro základní školy | Práce na příbuzné téma
Analýza potenciálu produktu Hot Cider Mix společnosti Pivovar ZUBR a. s.
(Tomáš Klein)2014, Bakalářská práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zf5wpo// | Ekonomika a management / Marketing | Práce na příbuzné téma
Cider - technologie výroby a průzkum informovanosti
(David URBÁNEK)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//j5t0g5// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
CIDER z České Kanady - analýza možností výroby specifického produktu
(Martin Košťál)2011, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/33775 | Ekonomika a management / Management | Práce na příbuzné téma
Analýza postojů spotřebitelů ke značce na trhu ciderů
(Veronika Kurtinová)2024, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/152819 | Marketing a obchod / | Práce na příbuzné téma
Vybrané hydrokoloidy jako čiřicí činidla při výrobě piva a cidru
(Kateřina Nedbalová)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0onr5b// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby cideru a jeho význam v potravinářství
(Hana Štefanová)2016, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//4m7wk8// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv parametrů fermentace na složení a senzorické vlastnosti cideru
(Ondřej Findura)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//sqdlmw// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Odrůdy a technologické postupy výroby cidrů a perry.
(Sára Malečková)2021, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//k0goss// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma