Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

ciste mlekarske kultury

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Čisté mlékařské kultury a jejich využití v potravinářství.
 (Iveta Urbanová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3rhz78// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu tuku na proteolytickou aktivitu čistých mlékařských kultur během zrání sýrů
 (Nikola Křišťálová)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zjzcui// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití ochranných kultur při výrobě mléčných výrobků
 (Anna Plachká)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//w2f4ff// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Proteolytická aktivita vybraných zákysových kultur
 (Veronika Weiglová)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//bk3ghk// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Sledování dynamiky prokysávání mléka vybranými mlékařskými kulturami
 (Pavel KRAMPL)

2008, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//q68e9t// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma

Alternativní molekulárně-genetické metody využitelné při klasifikaci čistých kultur laktobacilů či laktobacilů ze směsných vzorků různého původu
 (Olga Fil)

2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//tw96kj// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma