Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
citran sodnyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv doby prozrálosti vybraných sýrů švýcarského typu na konzistenci tavených sýrů s různou skladbou tavicích solí
(Simona Maděrová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//v4k2rz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv doby prozrálostí vybraných sýrů zrajících v solném nálevu na konzistenci tavených sýrů
(Milan Bartoš)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sft5jc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Speciační analýza s využitím metody ITP
(Blanka Miková)2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/lux6q/ | Chemie / | Práce na příbuzné téma