Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

citran sodny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv doby prozrálosti vybraných sýrů švýcarského typu na konzistenci tavených sýrů s různou skladbou tavicích solí
 (Simona Maděrová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//v4k2rz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv doby prozrálostí vybraných sýrů zrajících v solném nálevu na konzistenci tavených sýrů
 (Milan Bartoš)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sft5jc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Speciační analýza s využitím metody ITP
 (Blanka Miková)

2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/lux6q/ | Chemie / | Práce na příbuzné téma