Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

clostridium butyricum

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Charakterizace probiotické bakterie Clostridium butyricum MIYAIRI
 (Daniela Basařová)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//fpgbcz// | Přírodní látky a léčiva / | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující klíčení spor u probiotické bakterie Clostridium butyricum
 (Eliška Turynová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//nulu55// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Clostridium butyricum jako probiotikum
 (Jana Veselá)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//b8p6n7// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Účinky acylglycerolů na růst bakterií rodu Clostridium v tavených sýrech
 (Kristýna JANEČKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//rc6tlm// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Vliv monolaurinu na růst sporulujících bakterií v tavených sýrech
 (David GERGELA)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//h9lyxu// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Antimikrobní účinky netradičních monoacylglycerolů
 (Iva HAUERLANDOVÁ)

2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//avyvcy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma