Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
clostridium butyricumKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Charakterizace probiotické bakterie Clostridium butyricum MIYAIRI
(Daniela Basařová)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//fpgbcz// | Přírodní látky a léčiva / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující klíčení spor u probiotické bakterie Clostridium butyricum
(Eliška Turynová)2024, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//nulu55// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Clostridium butyricum jako probiotikum
(Jana Veselá)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//b8p6n7// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Účinky acylglycerolů na růst bakterií rodu Clostridium v tavených sýrech
(Kristýna JANEČKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//rc6tlm// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Vliv monolaurinu na růst sporulujících bakterií v tavených sýrech
(David GERGELA)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//h9lyxu// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Antimikrobní účinky netradičních monoacylglycerolů
(Iva HAUERLANDOVÁ)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//avyvcy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma