Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
cocoa beanKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
The application of biochar for reduction of risk element availability for cocoa (Theobroma cacao) plants
(Michael Frimpong)2023, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//cqsb2n// | Tropical Crop Management and Ecology / | Práce na příbuzné téma
Komparace čokolád vyrobených metodou "bean to bar" s běžně dostupnými čokoládovými výrobky
(Anna Borovcová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/yp5xs/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Komparace čokolád vyrobených metodou "Bean to Bar"
(Barbora Křížková)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/sgb6r/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Análisis del sector cacaotero ecuatoriano
(Eva ŠIMKOVÁ)2019, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//xfdlm5// | Filologie / Španělština ve sféře podnikání | Práce na příbuzné téma