Theses on the same topic (having an identical keyword):
cocoa beansKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Assessing the relationship between land ownership, credit accessibility and cooperative memberships on cocoa yield: A case study of the Ahafo Ano South-West District, Ghana
(Evans Twum Abrokwah)2023, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//z74433// | Tropical Forestry and Agroforestry / | Theses on a related topic
Fairtradové kakaové boby, kakao a čokoláda na českém trhu
(Oleksandr MATIKO)2016, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//eulwtw// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Theses on a related topic
Vliv délky fermentace kakaových bobů na obsah biologicky aktivních látek a nutriční hodnoty čokoládové hmoty
(Barbora Pažoutová)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//pvmrci// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Stanovení vlákniny v kakaových bobech a produktech
(Tereza Kalousková)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//3hshrf// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Vliv přidané hodnoty ke kakaovým bobům za účelem zvýšení příjmů drobných farmářů v Ghaně.
(Barbora Zemanová)2015, Bakalářská práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//tqs1jg// | Mezinárodní teritoriální studia / Mezinárodní rozvojová studia | Theses on a related topic
Hodnocení kvality kakaových bobů a čokolády na základě fenolických látek
(Jana Halamová)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//foflm4// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Izolace a identifikace polysacharidů z kakaových bobů
(Thu Thao Vuová)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//kezapz// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Analýza potenciálu Ghany ve výrobě a vývozu kakaa - determinanty ovlivńující vývoj trhu
(David Sarpong)2014, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3hdl1v// | Hospodářská a kulturní studia / | Theses on a related topic
Kakaové boby jako surovina pro výrobu čokolády.
(Alena BEŇADIKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//up0d0e// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Proizvoditeli shokolada v CHeshskih zemlyah
(Oleksandra VELYCHKO)2022, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//o6613e// | Filologie / Ruština ve sféře podnikání | Theses on a related topic