Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
coffea arabicaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Senzorické hodnocení kávy z Coffea arabica v závislosti na způsobu přípravy: Testování pomocí senzorického a konzumentského panelu
(Markéta Kratochvílová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/i5p3v/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
ANALÝZA SLOŽEK ESPRESSA PŘIPRAVENÉHO Z RŮZNĚ PRAŽENÝCH KÁVOVÝCH ZRN ODRŮDY COFFEA ARABICA L.
(Lukáš KUČERA)2015, Rigorózní práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//rp5y77// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma
Vliv rozdílných typů zástinu na vybrané vlastnosti plantáží Coffea arabica v okolí města Villa Rica, Peru
(Lenka Ehrenbergerová)2017, Disertační práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//v14fyt// | Krajinné inženýrství / Ekologie lesa | Práce na příbuzné téma