Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
coffea spKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Chemické složení tzv. sloní kávy ve srovnání s konvenčně zpracovanými kávovými zrny (Coffea sp.; Rubiaceae)
(Jan Hájíček)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//36tzq5// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv zpracování na kvalitativní parametry daných vzorků kávy (Coffea sp.; Rubiaceae)
(Maria Kurenkova)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2vwwbt// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Fyziologie rodu kávovník (Coffea) a metody jeho zpracování
(Maria Kurenkova)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ya3dsu// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma
Shade effect on the Coffea canephora diameter increment in the Mondulkiri province, Cambodia
(Yessika Alejandra Garcia Cano)2019, Bakalářská práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3hvj3m// | Lesnictví / Hospodaření s přírodními zdroji tropických a subtropických oblastí | Práce na příbuzné téma