Theses on the same topic (having an identical keyword):
coffee preparationKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Effect of coffee preparation on the contents of caffeine and chlorogenic acid
(Marek Gawlik)2024, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8d0wev// | Tropical Crop Management and Ecology / | Theses on a related topic
Effect of coffee preparation on caffeine content
(Marek Gawlik)2022, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//0gkrp3// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Theses on a related topic
The effect of processing and preparation on the caffeine content in coffee and tea
(Erika Tadevosjanová)2024, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//dyug0t// | Tropické zemědělství / | Theses on a related topic
Differences in caffeine content in various coffee beverages
(Peter Sova)2020, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//g3k5ul// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Theses on a related topic
Kaviarne a kávové bary
(Peter Plieštik)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14307/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Analýza podavania kávových nápojov na základe espressa vo vybraných gastronomických prevádzkach v meste Levice
(Alena Luptáková)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14262/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Gastronomické úpravy kávy, příprava a její kultura
(Natálie Loupová)2024, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/j8620/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Theses on a related topic
Moderní technologie přípravy kávy
(Viktorie Běhalová)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//rrrq7y// | Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie | Theses on a related topic
Vliv procesu pražení a přípravy kávy na fyziologii člověka
(Thi Thanh Dieu PHAN)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//t9wf7z// | Chemie a technologie potravin / Food Technology | Theses on a related topic
Anaerobní fermentace a sledování změn v profilu chlorogenových kyselin v kavárenském odpadu
(Marie BOBKOVÁ)2019, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//ok11rw// | Chemie / Analytická chemie | Theses on a related topic