Theses on the same topic (having an identical keyword):

coffee preparation

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 15 theses)
Effect of coffee preparation on the contents of caffeine and chlorogenic acid
 (Marek Gawlik)

2024, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8d0wev// | Tropical Crop Management and Ecology / | Theses on a related topic

Effect of coffee preparation on caffeine content
 (Marek Gawlik)

2022, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//0gkrp3// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Theses on a related topic

The effect of processing and preparation on the caffeine content in coffee and tea
 (Erika Tadevosjanová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//dyug0t// | Tropické zemědělství / | Theses on a related topic

Differences in caffeine content in various coffee beverages
 (Peter Sova)

2020, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//g3k5ul// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Theses on a related topic

Kaviarne a kávové bary
 (Peter Plieštik)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14307/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Analýza podavania kávových nápojov na základe espressa vo vybraných gastronomických prevádzkach v meste Levice
 (Alena Luptáková)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14262/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Gastronomické úpravy kávy, příprava a její kultura
 (Natálie Loupová)

2024, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/j8620/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Theses on a related topic

Moderní technologie přípravy kávy
 (Viktorie Běhalová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//rrrq7y// | Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie | Theses on a related topic

Vliv procesu pražení a přípravy kávy na fyziologii člověka
 (Thi Thanh Dieu PHAN)

2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//t9wf7z// | Chemie a technologie potravin / Food Technology | Theses on a related topic

Anaerobní fermentace a sledování změn v profilu chlorogenových kyselin v kavárenském odpadu
 (Marie BOBKOVÁ)

2019, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//ok11rw// | Chemie / Analytická chemie | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 15 theses)