Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
coffeesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv přípravy a mletí na vybrané fyzikálně-chemické parametry výběrových káv
(Kateřina Dokládalová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//uusmgu// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Rozvoj malých pražiarní káv na Slovensku
(Adriána Glatzová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14536/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Světové druhy kávy v české gastronomii
(Václav FORMAN)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//iagnt4// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Průběh založení konkrétního podniku a překonávání počátečních nástrah a rizik
(Michaela Judová)2011, Bakalářská práce, Akademie Sting
• https://is.sting.cz/th/y8tfc/ | Hospodářská politika a správa / Zdaňování | Práce na příbuzné téma