Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

coffees

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv přípravy a mletí na vybrané fyzikálně-chemické parametry výběrových káv
 (Kateřina Dokládalová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//uusmgu// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Rozvoj malých pražiarní káv na Slovensku
 (Adriána Glatzová)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14536/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Světové druhy kávy v české gastronomii
 (Václav FORMAN)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//iagnt4// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Průběh založení konkrétního podniku a překonávání počátečních nástrah a rizik
 (Michaela Judová)

2011, Bakalářská práce, Akademie Sting

https://is.sting.cz/th/y8tfc/ | Hospodářská politika a správa / Zdaňování | Práce na příbuzné téma