Theses on the same topic (having an identical keyword):
cokoladaKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Analýza vlivu vybraných faktorů na hodnocení senzorických vlastností čokolád
(Nikola Neuwirthová)2023, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/149708 | Marketing a obchod / | Theses on a related topic
Uplatnění čokolády v potravinářských výrobách
(Simona Kahlichová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dobou4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Čokolády se zvýšeným obsahem zdraví prospěšných látek.
(Karolína Nováková)2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//z0ydbu// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Theses on a related topic
Stanovení kovů v čokoládě
(Tomáš HANÁK)2022, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//kggw3y// | Chemie / Analytická chemie | Theses on a related topic
Světový trh kakaa a čokolády se zaměřením na dětskou práci
(Kateřina Turnovská)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/85068 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod | Theses on a related topic
Vliv přídavku mléčné složky na vybrané vlastnosti čokolády
(Jana Hofmanová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//j4kl1w// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic