Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
cokoladaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Čokoláda a využití jejího potenciálu v zážitkovém cestovním ruchu
(Petra Vajdíková)2011, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/85517 | Ekonomika a management / Ekonomika cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Čokoláda jako zdroj významných látek pro zdraví člověka
(Kateřina Eflerová)2011, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//t48rp2// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Postavení čokolády v současné gastronomii
(Aneta Koubková)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/r950z/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Postava Willyho Wonky v knize Karlík a továrna na čokoládu Roalda Dahla a rozdíly v ztvárnění této role ve filmových adaptacích Pan Wonka a jeho čokoládovna (1971) a Karlík a továrna na čokoládu (2005)
(Marie KUŠNIRIKOVÁ)2015, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//fmv68t// | Filologie / Anglická filologie - Německá filologie | Práce na příbuzné téma
Komparace čokolád vyrobených metodou "Bean to Bar"
(Barbora Křížková)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/sgb6r/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád
(Mariia Kaliuzhnaia)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/jorj9/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Optimalizace kapitálové struktury vybraných společností zabývajících se výrobou čokolády a cukrovinek
(Lucie Köcherová)2023, Diplomová práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/ukpes/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Historie čokolády a její postavení v současné gastronomii
(Katsiaryna Ivanova)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12261/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Komparace čokolád vyrobených metodou "bean to bar" s běžně dostupnými čokoládovými výrobky
(Anna Borovcová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/yp5xs/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
História a vývoj čokolády v súčasnej gastronomii
(Katarína Černajová)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/7169/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma