Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

cokolada

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)
Čokoláda a využití jejího potenciálu v zážitkovém cestovním ruchu
 (Petra Vajdíková)

2011, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/85517 | Ekonomika a management / Ekonomika cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Čokoláda jako zdroj významných látek pro zdraví člověka
 (Kateřina Eflerová)

2011, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//t48rp2// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Postavení čokolády v současné gastronomii
 (Aneta Koubková)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/r950z/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Komparace čokolád vyrobených metodou "Bean to Bar"
 (Barbora Křížková)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/sgb6r/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád
 (Mariia Kaliuzhnaia)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/jorj9/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Optimalizace kapitálové struktury vybraných společností zabývajících se výrobou čokolády a cukrovinek
 (Lucie Köcherová)

2023, Diplomová práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/ukpes/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Historie čokolády a její postavení v současné gastronomii
 (Katsiaryna Ivanova)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12261/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Komparace čokolád vyrobených metodou "bean to bar" s běžně dostupnými čokoládovými výrobky
 (Anna Borovcová)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/yp5xs/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

História a vývoj čokolády v súčasnej gastronomii
 (Katarína Černajová)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/7169/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)